Doelmannenprobleem voor Anderlecht

MAANDAG, 20 JANUARI 2014, 09:33 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Met Silvio Proto en Thomas Kaminski in de lappenmand moest Davy Roef nog voor het einde van de eerste helft aandraven. Trainer John van den Brom maakt zich terecht zorgen want ook Roef is niet voor de volle 100% fit.


"Ik was verbaasd om Proto het terrein te zien verlaten", aldus Van den Brom op de persconferentie. "Pas toen vernam ik dat hij een blessure had. Ik had gehoopt dat hij het zou volhouden tot de rust zodanig we hem konden oplappen. Maar de blessure was te ernstig. Vandaar ook mogelijks dat tegendoelpunt want hij kon niet voluit gaan."

Normaal gezien zou Kaminski Proto's plek innemen maar de tweede doelman was zelf geblesseerd. "Kaminski heeft niet getraind wegens een blessure aan de knie", klonk het.

"Ja we hebben een doelmannenprobleem want alle drie hebben ze een blessure aan de knie. Davy heeft zo twee maand niet kunnen trainen. We hebben hem standaard op de bank gezet en toevallig moest hij het veld op."

Toch is er wat goed nieuws. De arts is optimistisch dat Kaminski speelklaar geraakt tegen Brugge, ook Roef zal dan volledig fit zijn. Proto is een ander verhaal, omtrent hem rijzen er nog twijfels omdat de ernst van de blessure zondag niet vastgesteld kon woren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.