Cyriac: "Voel me goed na de winterstage"

WOENSDAG, 22 JANUARI 2014, 07:30 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Even was er sprake om Gohi Bi Zoro Cyriac tijdens de winterstop bij een andere club onder te brengen, maar daar zal vermoedelijk niets meer van in huis komen. Zo maakte de spits bij zijn invalbeurt tegen Mechelen een goede beurt.


"Het begin van de invalbeurt was niet makkelijk doordat Fabrice N'Sakala geblesseerd uitgevallen was en de tactische veranderingen die hierop volgenden. Ik gaf net zoals de rest van het team alles om toch maar die gelijkmaker te scoren", aldus Cyriac tegenover La Dernière Heure.

Bestaat de kans er dat hij tegen Brugge naast Aleksandar Mitrović komt te staan? Van een uitleenbeurt is normaal gezien trouwens geen sprake meer, tenzij er toch nog in extremis een extra spits wordt binnengehaald.

"Ik heb een goede stage achter de rug en voel me goed bij Anderlecht. Ik volg niet wat er allemaal over mij geschreven wordt. Ik geef alles op het veld en de finale beslissing ligt bij de coach. Hij beslist of ik goed presteer of niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.