Vanden Borre is nu het voorbeeld

WOENSDAG, 29 JANUARI 2014, 18:48 - jds93
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre heeft zich na vele jaren als 'moeilijke jongen' in korte tijd omgevormd tot voorbeeld voor Brusselse jeugd. Hij bracht vandaag een bezoekje aan de jeugd van Ukkel en Elsene.


Paars-wit wil via voetbaltrainingen de strijd aangaan tegen spijbelen en bijdragen aan goede schoolresultaten. Ook de sociale integratie van de jongeren en het aanleren van de fairplay regels behoren tot de doelstellingen.

Vanden Borre is zeer trots om peter te zijn van dit project en de verdediger bezocht deze namiddag de jongeren in Ukkel en in Elsene.

"Het is voor mij een hele eer om hier aanwezig te zijn. Toen ik jong was, droomde ik er ook van om samen te trainen met een profvoetballer. Ik ben blij dat ik met mijn aanwezigheid de jongeren kan stimuleren om nog harder te werken. Tijdens de training, maar ook op school", aldus Anthony Vanden Borre tegenover rsca.be.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.