Mitrovic: "Nu pas zal je echt Mitrovic zien"

DONDERDAG, 30 JANUARI 2014, 10:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrovic scoorde zondag tegen Club Brugge zijn eerste doelpunt in een topper. De spits is klaar om in 2014 keihard te knallen. "De vakantie rond kerstmis heeft me veel deugd gedaan. Ik was echt kapot", vertelt de spits.


"In 2013 had ik amper een weekje vakantie", vertelde Mitrovic gisteren op een babbel met de pers. "De winterstop en een weekje relaxen in Servië hielpen me er weer bovenop. Nu ik uitgerust ben, ga je de echte Mitrovic veel meer zien."

"Had ik er vijftig moeten maken?"

Als hetgeen we zondag te zien kregen een voorsmaakje is, dan zit het alvast goed. Hij werkte, zeker na de rust, erg hard, was steeds dreigend en scoorde een belangrijk doelpunt. 'Elke goal is belangrijk, maar tegen de grote rivaal scoren, is toch extra leuk", aldus de Serviër.

Voor de winterstop kwam er soms kritiek dat hij enkel tegen kleine clubs kon scoren. "Ik voelde soms de druk, maar wat wil de pers dan? Dat ik er meteen vijftig scoor? Ik ben geen Messi of Ronaldo die dribbelt en scoort. Ik moet het hebben van flankvoorzetten. Ik werd niet altijd goed bediend, maar we werken er keihard aan op training."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.