Vico en Kudimbana wisselen van ploeg

VRIJDAG, 31 JANUARI 2014, 03:36 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zijn tweede winterversterking beet. Doelman Nicaise Kudimbana komt over van K.V. Oostende. Fede Vico maakt dan weer de omgekeerde beweging. De jonge Spanjaard wordt uitgeleend aan de kustploeg.


Kudimbana speelde tussen 2008 en 2011 al voor paars-wit. Bij Oostende begon hij dit seizoen nog in de basis, maar verzeilde hij al snel op de bank.

Fede Vico kwam deze zomer voor anderhalf miljoen euro over van het Spaanse Cordoba, maar zat de afgelopen maanden vooral op de tribune bij Anderlecht. "De stap naar de eerste ploeg is nog te groot voor hem, omdat hij de manier van spelen in België niet gewoon is", legt John van den Brom uit. "Daarom willen we Vico uitlenen en hem zo helpen om sterker terug te keren."

Bij Oostende zal Vico allicht wel de speelkansen krijgen die hij nodig heeft. Franck Berrier moet dringend geopereerd worden aan de schouder en dus ligt er een plaatsje open in het aanvallend compartiment van de kustploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.