Utaka maakt de weg vrij voor Aruna bij Lens

VRIJDAG, 3 JUNI 2005, 08:58 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Goed nieuws voor Aruna Dindane. John Utaka, broer van Westerlo-speler Peter, staat in de belangstelling van Rennes en zal volgens het Franse L'Équipe Lens meer dan waarschijnlijk verlaten.

Dat zou de onderhandelingen tussen Aruna en Lens in een stroomversnelling moeten brengen.

Zijn zaakwaarnemer Serge Trimpont spreekt dat tegen. "Lens is al drie maanden geïnteresseerd. Of Utaka nu vertrekt of niet, dat heeft geen invloed op een eventuele transfer van Aruna. Het hangt allemaal af van de speler zelf. Aruna moet beslissen naar welke club hij het liefste gaat. Er zijn een vijftal clubs waar we mee gepraat hebben, waaronder Lens. Maar daar zitten ook heel grote namen tussen. Alleen moet je je afvragen wat de juiste stap is. Olivier Kapo trok van Auxerre naar Juventus, speelde er amper en zit nu kapot in de tribune. Er waren meer aanbiedingen, bijvoorbeeld ook uit Rusland en Oekraïne. Als je dertig bent en je wil je portemonnee nog snel vullen, is dat te overwegen, voor de carrière niet. Wij willen gewoon een goeie club voor Aruna."

De aanvaller van Anderlecht zit momenteel bij de nationale ploeg van Ivoorkust, die vandaag tegen Libië spelen, volgende week zondag wacht een duel met Egypte.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.