Pollet: "Dit jaar al kampioen worden"

VRIJDAG, 31 JANUARI 2014, 12:39 - Steiner
Logo Anderlecht-Online

Anderlecht heeft vanmiddag zijn nieuwe spits David Pollet voorgesteld. De aanvaller zal met rugnummer 11 spelen. "Dit is een grote stap in mijn carrière", stond hij te blinken. "Ik ben fier voor Anderlecht te mogen spelen."


"Anderlecht is een club die graag vooruit voetbalt en altijd voor de prijzen speelt. Dat staat me erg aan", aldus Pollet. "Ik ben klaar om te spelen en wil zoveel mogelijk scoren. Mijn doel is om dit jaar kampioen te worden."

Van den Brom: "Nu drie volwaardige spitsen"

Voor coach John van den Brom is David Pollet een welgekomen aanvulling van zijn spelerskern. "We zochten heel erg lang naar dit soort speler en ik ben er zeker van dat hij ons kan helpen in onze jacht naar Standard", zo zegt hij.

"Pollet kent de competitie goed, hij kan makkelijk doelpunten maken en heeft de juiste mentaliteit. Ik ben zeer gelukkig met deze aanwinst, want nu hebben we drie fantastische spitsen", aldus Van den Brom.

Van Holsbeeck: "We volgen Pollet al geruime tijd"

Pollet is misschien niet de grote naam die Michy Batshuayi wel is, maar Herman Van Holsbeeck is toch erg tevreden met de spits die dit seizoen al elf keer scoorde. "We zochten een aanvaller die een directe versterking voor deze ploeg kan zijn", aldus de Anderlecht-manager. "We volgen Pollet al geruime tijd en het is een spits met vele kwaliteiten."

De naam van Pollet werd pas de voorbije dagen aan Anderlecht gelinkt. De overgang is dan ook relatief snel afgerond. "Ik wil het bestuur van Sporting Charleroi bedanken voor hun professionaliteit in dit dossier", zegt Van Holsbeeck nog.anderlecht-online forum