Van den Brom: "Winnen is een must geworden"

ZATERDAG, 1 MAART 2014, 10:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Emilio Ferrera ging in zijn debuutmatch voor Racing Genk met 0-2 onderuit tegen Anzhi, hiermee waren de Limburgers Europees uitgeschakeld. John van den Brom heeft ter voorbereiding deze wedstrijd ook bekeken.


"Ik geraakte niet onder de indruk van het spel. Desondanks de trainerswissel heb ik niet veel andere accenten gezien", aldus de coach gisteren op de persconferentie.

Feit is dat Anderlecht zondag maar beter wint van Genk of het geraakt de voeling met de top helemaal kwijt, en vooral is het nu de hete adem van Lokeren aan het voelen. "De negen op een negen is na de nederlaag tegen Lokeren een must geworden.

Sommigen keken wellicht toch raar op toen ze Bram Nuytinck, Fabrice N’Sakala en Youri Tielemans bij de beloften bezig zagen. Om matchritme op te doen klonk het toen, en zo vertelt Van den Brom het ook terwijl hij er aan toevoegt dat hij goede dingen gezien heeft.

"Als we van Genk kunnen winnen wordt de kloof met één van de twee leiders toch al wat kleiner", gaat Van den Brom verder. "Ik was dan ook opgelucht toen Standard zondagavond verloor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.