Van den Brom: "Najar speelde fantastisch"

MAANDAG, 3 MAART 2014, 16:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de overwinning tegen Genk kon John van den Brom opgelucht ademhalen. Zijn verrassende keuzes pakten erg goed uit. Hij liet dan ook niet na om enkele spelers te bewieroken.


De Nederlander posteerde tegen Genk Chancel Mbemba op het middenveld in plaats van Sacha Kljestan. Bram Nuytinck kreeg zo nog eens een basisplaats. "Bram en Kouyaté gaven niets weg en waren weer het sterke duo van vorig seizoen", vertelde Van den Brom.

Maar waarom Mbemba doorschuiven naar het middenveld? "Genk is vooraan altijd in beweging en dat wilde ik opvangen met Chancel. Zo zouden we altijd goed in de organisatie staan."

De Congolees moet tijdens de rust echter binnenblijven met een pijnlijke hamstrings, waardoor Andy Najar, voorheen rechtsbuiten, zijn plaats innam. "Ik zet niet graag spelers op een voetstuk, maar Andy speelde een fantastische match, op beide posities. Hij ontwikkelt zich supergoed. Hij blijft maar beter worden en speelt straks ook nog eens het WK."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.