Overzicht interlands Anderlecht-spelers

WOENSDAG, 5 MAART 2014, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de aanloop naar het WK worden vanavond heel wat oefeninterlands gespeeld. Ook een aantal Anderlecht-spelers komen in actie. Bij de beloften staat er met België - Servië een paars-wit getint EK-kwalificatieduel op het programma.


De Rode Duivels ontvangen vanavond Ivoorkust in het Koning Boudewijnstadion. Anthony Vanden Borre is voor het eerst sinds november 2011 opnieuw opgeroepen en zal zeker één helft spelen. Guillaume Gillet (België) en Gohi Bi Cyriac (Ivoorkust) zijn er niet bij. De partij begint om 20.45 uur en is live te volgen op Canvas.

De Verenigde Staten met Sacha Kljesten oefenen in het Cypriotische Larnaca tegen Oekraïne. Aftrap om 20 uur. Een uur eerder begint Cheikhou Kouyaté aan zijn duel met Senegal tegen Mali. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Franse Saint-Leu-la-Forêt. Andy Najar neemt het om 2 uur Belgische tijd in San Pedro Sula, de tweede grootste stad van Honduras, op tegen Venezuela.

Het belangrijkste duel van de avond vindt plaats in Leuven en begint om 18 uur. In de EK-kwalificatie nemen de U21 van België en Servië het tegen elkaar op. Aleksandar Mitrovic komt dus te staan tegenover zijn ploegmaats Massimo Bruno, Dennis Praet, Youri Tielemans en Michaël Heylen. In Groep negen leidt België momenteel met 13 op 18. Servië heeft drie punten minder en één wedstrijd minder gespeeld.



anderlecht-online forum