Bruno: "EK missen zou ontgoocheling zijn"

WOENSDAG, 5 MAART 2014, 10:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno probeert straks met de Belgische U21 de deur naar het EK van 2015 open de breken. Daarvoor moet hij wel afrekenen met het Servië van Aleksandar Mitrovic. "Hij is overtuigd dat zij gaan winnen, ik dat wij winnen."


"Deze match is superbelangrijk", vertelt Bruno. "We kunnen ons niet inbeelden om er niet bij te zijn op het EK. Dat zou een enorme ontgoocheling zijn. We hebben een fantastische groep met enorm veel kwaliteiten. Het is aan de coach om de goede mix te zoeken en te zien wie in vorm is."

In de heenmatch in Servië mocht Bruno vijf minuten invallen. "Het was een moeilijke match, waar we uiteindelijk een punt gehaald hebben. De supporters zijn daar gek en niet in positieve zin. Heel wat van onze speler kregen racistische opmerkingen naar hun hoofd geslingerd", aldus Bruno.

De Anderlecht-speler hoopt vanavond op meer speelminuten. Waar bondscoach Johan Walem hem posteert, maakt hem niet zo veel uit. "Ik kan zowel links, rechts als centraal spelen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar rechts of centraal, maar ik schik me naar wat de coach beslist", zegt Bruno, die zijn maats niet zal waarschuwen voor Mitrovic. "Ze hebben allemaal al tegen hem gespeeld, dus ze kennen hem wel. Hij kan scoren vanuit het niets, maar daar kan je niets aan doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.