Anderlecht op bezoek bij Leuven

ZATERDAG, 8 MAART 2014, 10:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond om 20 uur ontvangt OHL paars-wit. Beide ploegen hebben de drie punten nodig. Leuven om in eerste klasse te blijven, Anderlecht om de voorsprong van Club Brugge en Standard niet groter te laten worden.


Deze voorbeschouwing schrijf ik toch met gemende gevoelens want als Leuvenaar hoop ik toch dat OHL in eerste klasse blijft maar als Anderlecht-supporter wil ik natuurlijk dat paars-wit de volle buit pakt.

Anderlecht en Leuven kennen elkaar goed - denk maar aan de talloze oefenwedstrijden ter voorbereiding van het seizoen - maar nu Ivan Leko er trainer is, is het een groot vraagteken hoe de koeienschieters gaan uitpakken. Vorig weekend toonden ze nog dat ze zelfs met negen man een punt konden pakken tegen Lierse.

We moeten toegeven, hoe John van den Brom deze avond zal uitpakken is wellicht voor iedereen ook een raadsel. Feit is dat hij niet kan rekenen op Frank Acheampong, Chancel Mbemba en Demy De Zeeuw, zij liggen in de lappenmand.

Het veld ligt er trouwens zeer slecht bij, dat heeft ook John van den Brom opgemerkt. Het valt dus te zien of we deze avond goed voetbal mogen verwachten.

En voor de fans die na de wedstrijd even Leuven intrekken, breng maar een bezoekje aan De Kemel op de Oude Markt, de kans is groot dat een deel van het webteam er ook zit.

Aftrap: 20u
Stadion: Den Dreef
Scheidsrechter: Delferière

: : : OHL : : :

Mogelijke opstelling: Bailly, Bandalovski, Robson, Reynaud, Thompson, Geraerts, Messoudi, Van Goethem, Karuru, Ruytinx, Ibou
Invallers: Lenaerts, Vits, Buysens, Petterson, Van Eenoo, Croux, Yagan, Dessers

Geblesseerd: Raymaekers, Cengoni
Geschorst: Ngolok, Kostovski
Gevaar voor gele schorsing: Robson, Kostovski

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Deschacht, Nuytinck, Kouyaté, Vanden Borre, Vargas, Gillet, Najar, Praet, Mitrovic, Bruno
Invallers: Kaminski, N'Sakala, Tielemans, Milivojevic, Kljestan, Cyriac, Pollet

Geblesseerd: Suarez, Mbemba, De Zeeuw, Acheampong
Geschorst: niemand
Gevaar voor gele schorsing: Mitrovic

Vorige jaren:
2012-2013: 1-1
2011-2012: 2-1
>>Resultatenhistoriek




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.