Van den Brom: "Titel is te hoog gegrepen"

ZONDAG, 9 MAART 2014, 10:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In vijf uitwedstrijden haalde Anderlecht in 2014 amper één schamel puntje. Ook tegen Leuven kwamen dezelfde pijnpunten bloot te liggen. "We zijn vandaag door het ijs gezakt", zegt John van den Brom.


"We zijn afgetroefd op alle vlakken. Er was amper een niveauverschil tussen de nummer drie en de nummer vijftien", zucht de Anderlecht-coach. "Ik heb hier geen verklaring voor. We zijn goed in excuses zoeken, maar dat moeten we niet doen. Als het voetballend niet lukt, dan moeten we mentaliteit en duelkracht tonen."

"Tijdens de rust heb ik nog geprobeerd het tij te keren, maar zonder succes. We hebben onszelf de fans in de steek gelaten. Je kan verliezen, maar als je het gevoel hebt dat je er alles aan gedaan hebt, is dat nog dragelijk. Vandaag heb ik dat gevoel niet. Op basis van de laatste wedstrijd kan je niet anders dan concluderen dat de titel te hoog gegrepen is."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.