Overzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 10 MAART 2014, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Net als Anderlecht kenden ook de door paars-wit verhuurde spelers geen al te best weekend. Niemand slaagde erin om te winnen. In Oostende stonden Fernando Canesin en Fede Vico tegenover het Kortrijk van Michaël Heylen.


Canesin stond naar goede gewoonte in de basis en speelde een erg sterke match. Op het uur zag hij een bal van de lijn gekeerd. In blessuretijd mocht hij gaan rusten. Vico viel twintig minuten voor tijd in. Jordan Lukaku staat nog steeds aan de kant met een liesblessure. Bij Kortrijk zat Heylen voor de tweede week op rij op de bank. Pas zes minuten voor tijd mocht hij invallen. De wedstrijd eindigde op 0-0.

Ook Waasland-Beveren en Lokeren speelden 0-0 gelijk. Dalibor Veselinovic speelde de hele wedstrijd. Bij Zulte Waregem, dat 1-1 gelijk speelde tegen Club Brugge, zat Mehdi Tarfi opnieuw niet in de kern.

In Nederland bleef Samuel Armenteros de volledige wedstrijd op de bank bij Feyenoord, dat met 0-2 won in Groningen. Vanavond speelt Armenteros met het tweede elftal tegen Jong Willem II.

In de eerste divisie kwam de geblesseerde Andreas Luckermans vrijdag niet in actie bij Helmond Sport (0-0 tegen MVV). Nathan Kabasele speelt vanavond nog met de Graafschap tegen Emmen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.