Officieel: Hasi nieuwe hoofdcoach Anderlecht

MAANDAG, 10 MAART 2014, 11:05 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In een persmededeling laat RSC Anderlecht weten dat John van den Brom niet langer hoofdtrainer is en Besnik Hasi het roer overneemt. Voorzitter Roger Vanden Stock betreurt het ontslag maar zag geen andere oplossing.


Vanden Stock bedankt trainer
Vanden Stock: "Hij heeft een nieuwe wind in de club doen waaien, enkele jongeren ingepast, maar hij slaagde er jammer genoeg niet in om een nieuw geheel samen te stellen na het vertrek van enkele sterkhouders. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid. Van ons, het bestuur, de trainer, maar ook van de spelersgroep die vorige zaterdag in Leuven een prestatie geleverd heeft die deze club onwaardig is. Ik wens oprecht John van den Brom het allerbeste in zijn verdere loopbaan en ik wil hem hoogst persoonlijk danken voor de titel en de twee kwalificaties voor de Champions League. John van den Brom is een talentvolle jonge trainer die ongetwijfeld snel aan de bak zal geraken."

Van den brom: laat hier enkele vrienden achter:
John van den Brom deelde via het bericht het volgende mee: "Dit is een erg moeilijk moment voor mij en ik heb altijd gehandeld om het beste uit deze spelersgroep te halen. Ik blijf er van overtuigd dat er voldoende talent schuilt in deze selectie. Het is jammer dat ik mijn werk niet heb kunnen afmaken maar de voetbalwereld zit nu eenmaal zo in elkaar. Ik wil ook de staf en de medewerkers van RSCA bedanken voor de hulp en de samenwerking. Anderlecht is een warme club wat het vertrek des te pijnlijker maakt. Ik laat hier enkele vrienden achter. Tenslotte wil ik de supporters danken voor de ondersteuning."

Hasi volgt Van den Brom op
Voormalig assistent coach Besnik Hasi volgt John van den Brom op als hoofdcoach van RSC Anderlecht. "Besnik Hasi kent de club van binnen en van buiten. We zijn er, als bestuur, van overtuigd dat hij de kwaliteiten heeft om de groep wakker te schudden en de spelers voor hun verantwoordelijkheid te plaatsen", besluit Herman Van Holsbeeck.



anderlecht-online forum