Beloften zwaar onderuit tegen Zulte Waregem

DINSDAG, 11 MAART 2014, 00:35 - WauteRSCA

De paars-witte beloften hebben een pijnlijke nederlaag opgelopen tegen Zulte Waregem. Met zeven spelers uit de A-kern aan de aftrap, verloren ze met 0-3. Anderlecht speelde wel meer dan een uur met tien, na rood voor Tielemans.

De wedstrijd lag in evenwicht tot Youri Tielemans na 25 minuten Anderlecht-huurling Mehdi Tarfi onderuithaalde in de zestien. Rood en penalty. Myny faalde niet en maakte er 0-1 van. Een dikke tien minuten later verdubbelde Callebout de score. Meteen ook de ruststand.

In de tweede periode was Anderlecht oppermachtig. Het slaagde er echter niet in om de aansluitingstreffer te scoren en kort voor tijd kregen ze het deksel op de neus toen De Rock er 0-3 van maakte.