Reacties spelers op trainerswissel

DINSDAG, 11 MAART 2014, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook een aantal spelers hebben intussen gereageerd op de trainerswissel bij Anderlecht. Hieronder vindt u de de reacties van Guillaume Gillet, Silvio Proto en Massimo Bruno.


Gillet: "Ook zelfkritisch zijn"

"We mogen niet alles in de schoenen van John van den Brom schuiven en moeten ook zelfkritisch zijn", vindt aanvoerder Guillaume Gillet. "Van den Brom was een erg vriendelijke man, misschien té. Gezien de resultaten had hij misschien de boel wat mogen aanvijzen. Hij heeft ook lang gezocht naar de juiste basiself. Hij had beter meteen een basisopstelling gekozen en daar aan vastgehouden ook bij puntenverlies."

Proto: "Ik ben teleurgesteld"<lt;br>
"Ik ben zeer teleurgesteld dat Van den Brom is moeten vertrekken", zegt doelman Silvio Proto. "Hij is een goed mens en heeft alles geprobeerd. Jammer dat het niet gelukt is. Hopelijk kan Hasi voor de kentering zorgen. Hij is iemand met een echte vechtersmentaliteit en dat ook kan overbrengen. Dit hebben we nodig."

Bruno: "Geen Club Med onder Van den Brom."

Massimo Bruno is één van de spelers die, onder meer gisteren in Extra Time, met de vinger gewezen wordt als zou hij soms de kantjes eraf lopen. "Het was zeker geen Club Med bij Van den Brom", vertelde hij gisteren op een supportersavond. "Bij Anderlecht moet je altijd hard werken en nu zeker. Hasi mag dan wel geen nieuw gezicht zijn, hij heeft wel zijn eigen ideeën. Het is aan ons om hiernaar te luisteren."



anderlecht-online forum