Strupar en Antheunis lovend over Hasi

DINSDAG, 11 MAART 2014, 09:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Branko Strupar en Aimé Antheunis, die allebei nog samenwerkten met de voetballer Besnik Hasi, geloven rotsvast in de trainerskwaliteiten van de nieuwe Anderlecht-coach. "Met Hasi kan Anderlecht zelfs nog kampioen worden."


Strupar voetbalde met Hasi samen bij RC Genk. "Ik merk dat Anderlecht te gemakkelijk doelpunten slikt, dat zal met Hasi zeker veranderen", zegt de Kroatische Belg in Het Laatste Nieuws. "Besnik weet dat Anderlecht mooi voetbal verwacht, maar hij zal zorgen dat de organisatie op punt staat en Anderlecht meer zal vechten."

"Anderlecht heeft genoeg kwaliteit", gaat Strupar verder. "Als Besnik erin slaagt om de ploeg weer met vertrouwen te laten voetballen, kan Anderlecht de titel zelfs nog winnen."

Antheunis: "Strenge coach"

Ook Aimé Antheunis werd met Genk kampioen met Hasi. Daarna haalde hij hem naar Anderlecht. "Besnik heeft een grote persoonlijkheid en hij was mijn verlengstuk op het veld", aldus Antheunis. "Hij zal vertrekken vanuit een stevige organisatie en ik denk dat hij vrij streng zal zijn als coach. Luie spelers komen er bij hem niet in."

Antheunis heeft er alle vertrouwen in dat Hasi het goed zal doen. "Je moet ergens beginnen als coach. Beter bij Anderlecht dan bij KV Mechelen of een derdeklasser. Het is geen toeval dat Besnik al zes jaar bij Anderlecht werkt. Dan heb je knowhow."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.