Verkoop mini-abonnementen loopt niet

DINSDAG, 11 MAART 2014, 14:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Uit onze poll bleek al dat heel wat fans geen mini-abonnement nemen voor de play-offs en nu blijkt dit ook uit de verkoopcijfers. Na de voorrangsperiode voor abonnees zijn er maar liefst 8.000 mini-abonnementen onverkocht.


"Op dit moment stelt zich een probleem, dat kunnen we niet ontkennen", zegt voorzitter Roger Vanden Stock. "Ik begrijp de ontgoocheling van de fans na de vele nederlagen, maar ze moeten beseffen dat we hen nodig hebben om uit deze put te klimmen."

Toch gelooft Vanden Stock dat de fans zich weer achter de ploeg zullen scharen. "Zelfs al is ons publiek veeleisend, in het verleden hebben ze al getoond achter de ploeg te staan wanneer het moeilijk gaat", aldus de voorzitter.

Manager Van Holsbeeck beseft dat de club zijn supporters wat verschuldigd is. "We moeten snel weer attractief voetbal brengen met jonge spelers. Onze fans zijn te lang op hun honger blijven zitten."

Morgen start de vrije verkoop van de nog resterende mini-abonnementen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.