Canesin en Vico zien weer kansen

WOENSDAG, 12 MAART 2014, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het ontslag van John van den Brom opent perspectieven voor enkele verhuurde spelers die onder de Nederlander niet aan de bak komen. Onder meer Fernando Canesin ruikt weer zijn kans. "Hasi haalde me destijds bij de A-kern."


"Dat zou een goed teken moeten zijn voor de toekomst, maar het is afwachten of hij me erbij wil hebben. Er lopen bij Anderlecht zo veel goede spelers rond", zegt Canesin in Het Laatste Nieuws.

Ook Fede eVico wil zich bij Oostende bewijzen aan Hasi. "Ik wil Anderlecht bewijzen dat ik waard ben om er te voetballen", aldus de Spanjaard. "We zien dan wel of Hasi me er volgend jaar weer bij wil hebben."

Jordan Lukaku wil weinig kwijt over zijn toekomst. "We zien na het seizoen, maar ik wil niet zoals vorig jaar tot eind augustus moeten wachten om te weten waar ik ga spelen."

Canesin en Vico krijgen zondag de kans om zich aan Hasi te tonen in het Constant Vanden Stock-Stadion. Dan komen ze met Oostende op bezoek in Anderlecht. Lukaku is nog geblesseerd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.