"Als Proto blijft vertrekt Kaminski"

DONDERDAG, 13 MAART 2014, 08:15 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In La Dernière Heure en Het Nieuwsblad dreigt Didier Frenay, zaakwaarnemer van Thomas Kaminski, met een vertrek van de speler, toch indien Silvio Proto bij Anderlecht blijft. Hij stuurt aan op een verhuur en desnoods een transfer.


"Kaminksi zal volgend seizoen niet meer bij Anderlecht spelen als Silvio Proto blijft", klinkt het in beide kranten. "Toen Thomas bijtekende tot 2017 werden er speelgaranties gegevens naar volgend seizoen toe. Of hij speelt bij Anderlecht of hij speelt bij een andere ploeg."

"Anderlecht trekt de kaart van de jeugd, maar waarom doen ze dat dan ook niet bij de doelmannen? Silvio wordt binnenkort 32 jaar en is al sinds 2005 bij Anderlecht. Als hij graag een transfer naar het buitenland wil dan moet hij dat nu doen", gaat de zaakwaarnemer verder.

Komt het tot een vertrek van Kaminski dan schuift Davy Roef van derde naar tweede doelman en kan Nicaise Kudimbana mogelijks wat langer in het Astridpark blijven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.