"Het gaat alsmaar beter met mijn knie"

DONDERDAG, 13 MAART 2014, 15:55 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Zien we binnenkort Matias Suarez terug op het veld? De Waalse krant Sudinfo liep de speler in Neerpede tegen het lijf en merkte op dat de Argentijn alvast terug kan lachen nadat hij zich vier en halve maand geleden blesseerde.


"Beetje bij beetje komt de vorm terug", aldus Suarez tegenover de krant. "Ik bevind me eigenlijk steeds in de oefenzaal maar ik ben ook al bezig met wat baloefeningen en dat doet me enorm plezier."

"Maar bij een blessure als dit moet je rekening houden dat het tot zes maand kan duren eer je volledig fit bent, en voor mij is het nog maar vier en halve maand geleden. Maar het gaat alsmaar beter met mijn knie, ik kan haast niet wachten tot ik terug op het veld kan", gaat Suarez verder.

Zullen we hem voor het einde van het seizoen in het Astridpark kunnen bewonderen? "Ik durf het niet te zeggen. Ik hoop om mijn ploeggenoten te kunnen helpen maar ik wil geen risico's nemen. Ik droom alvast dat ik het doelpunt scoor dat Anderlecht de titel bezorgt, dit liefst in de laatste wedstrijd. Dat zou een prachtige afsluiter zijn van het seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.