"Enkel een Europees ticket is niet voldoende"

DONDERDAG, 13 MAART 2014, 18:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

200 wedstrijden in het shirt van Anderlecht, dat kan al tellen en de gelukkige is Silvio Proto. "De jaren vliegen voorbij", aldus de doelman op de website van de club.


"Ik heb bij RSC Anderlecht al vele mooie momenten beleefd en ik voel me hier nog steeds heel goed", gaat Proto verder. Hij heeft het natuurlijk ook over de trainerswissel van begin deze week.

"Na de trainerswissel was het wel een woelige week. Maar we hebben de draad goed opgepikt. Besnik Hasi wil vooral discipline in de jonge groep brengen. Hij is niet strenger, maar hij heeft wel zijn eigen ideeën en die moeten absoluut gevolgd worden. Zo wil hij een duidelijke boodschap aan de spelers overbrengen."

We moeten realistisch zijn, de kans dat Anderlecht nu nog de titel kan veroveren is heel klein maar blijft Proto er in geloven. "We moeten eerst wedstrijden winnen om ons vertrouwen opnieuw op te krikken, te beginnen met de wedstrijd tegen KV Oostende. Daarna is alles nog mogelijk in de play-offs. Enkel een Europees ticket is voor mij niet voldoende en ook met een tweede plaats ben ik niet gelukkig."



anderlecht-online forum