BNP Paribas en Proximus samen op shirt

VRIJDAG, 14 MAART 2014, 13:26 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Belgacom NV, BNP Paribas en Anderlecht hebben vandaag bekend gemaakt dat er een verlenging is van de huidige samenwerking. En deze verlenging brengt ook enkele veranderingen met zich mee, zo onder andere voor de shirts.


Zo zal vanaf het volgende seizoen het Proximus-logo, naast de reclame in het stadion , samen met het BNP Parisbas Fortis-logo zichtbaar zijn op de achterkant van de RSCA-truitjes en op de shorts tijdens de Belgische wedstrijden. De truitjes voor de Europese wedstrijden zullen het Proximus-logo dragen in de plaats van dat van BNP Paribas Fortis.

BNP Paribas Fortis, dat al sinds 1981 hoofdsponsor is van Anderlecht verlengt het partnership voor drie seizoenen, dit tot het einde van seizoen 2016-2017.

Roger Vanden Stock, gaf het volgende commentaar over de verlenging van het contract: "We zijn zeer verheugd dat BNP Paribas Fortis en Belgacom ervoor gekozen hebben om hun sponsoringcontract te verlengen, want beide bedrijven delen dezelfde waarden en ambities als onze club. We stellen het erg op prijs dat de twee ondernemingen, beide leider in hun markt, hun steun en bijdrage voor met name de promotie van de Belgische competitie verlengen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.