"Verwacht geen wonderen in zeven dagen"

VRIJDAG, 14 MAART 2014, 19:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag zat Besnik Hasi voor de eerste keer als hoofdtrainer de wekelijkse persconferentie voor. Is na een week trainerschap onder Hasi nu al wat veranderd bij Anderlecht?


"Het enige wat er voor mij veranderd is is dat ik nu het laatste woord heb in alles wat we doen. In de ploeg heb ik wel geprobeerd om tactische discipline binnen te krijgen, ook organisatie. Ik weet dat het op een heel korte tijd moet maar de spelers weten nu wel wat mijn basisprincipes zijn", aldus de trainer.

"Ik hoop dat we zondag tegen Oostende een goede organisatie zullen zien, jongens die er voor willen gaan. Als we dat zien kunnen we zeggen dat we de goede richting uit gaan. Maar verwacht geen wonderen in zeven dagen", gaat de coach verder tegenover Sporza.

"Tegen Oostende zal de ploeg staan van dewelke ik denk dat het de beste is. We willen Oostende pijn doen zonder dat wij onze organisatie gewoon weggooien. Daarna zal ik wel zien hoe ik spelers in pas. Maar ik kan je nu al zeggen dat ze jongens zullen zijn die op hun beste positie zullen spelen."

Het volledige interview is te bekijken op sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.