"Wilden Defour om Tielemans beter te maken"

ZATERDAG, 15 MAART 2014, 10:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kent geen topseizoen, maar Manchester United (zesde) en AC Milaan (tiende) doen het momenteel nog slechter. "Als ons dit overkomt, dan zou ik hier niet meer zijn", zegt Herman Van Holsbeeck.


"Het is pas de tweede keer in de elf jaar dat ik hier ben dat we derde staan", aldus de Anderlecht-manager. "Maar als het niet goed gaat, ben ik de persoon die in de vuurlinie staat. Club en Standard zijn nu de favorieten voor de titel, maar ze zijn nog niet met ons klaar."

Van Holsbeeck wil met het oog op volgend seizoen twee leiders halen. "We wilden deze winter Defour al halen om Tielemans beter te maken", zegt hij. "We hebben leiders nodig met korte ei, niet met lange. Milivojevic kan zich ook nog ontwikkelen. Bij Rode Ster was hij de patron. De overstap naar België gaat moeilijker dan verwacht, maar pas volgend jaar mogen we hem beoordelen of veroordelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.