Kljestan: "Completere speler geworden"

ZONDAG, 16 MAART 2014, 12:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Al sinds 2010 speelt Sacha Kljestan bij Anderlecht. Hij kwam toen over van Chivas USA, een club uit de MLS (Major League Soccer, nvdr.). De Amerikaan heeft het hier naar zijn zin en wil nog niet direct naar zijn land terug.


Integendeel, Kljestan wil zelfs nog groeien in de Belgische competitie. "Spelen in België heeft me enorm vooruit geholpen. We hebben hier een goede competitie met zeer veel jonge talenten", aldus de centrale middenvelder. "Sinds ik voor Anderlecht uit kom ben ik een completere speler geworden."

De Amerikaan blikt ook vooruit op het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Als Kljestan door bondscoach Jürgen Klinsmann geselecteerd wordt, mag hij aan in groep G de bak tegen Duitsland, Portugal en Ghana.

"Het zal niet makkelijk worden om tegen ploegen als Duitsland en Portugal uit te komen. En Ghana was het beste Afrikaanse team in de vorige wereldbeker. Maar ons doel is toch de groepsfases te overleven en door te stoten", besluit Kljestan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.