Wat brengt de laatste speeldag?

ZONDAG, 16 MAART 2014, 15:10 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

De laatste dag voor de play-offs is een belangrijke dag voor vele clubs. Racing Genk kan zijn play-off I plaats nog verliezen aan AA Gent. Onderaan dient OHL te winnen op Bergen om zich te redden (als Waasland-Beveren verliest).


Verder staat er ook het Brugse stadsderby op het programma. Om een voorzichtige voorspelling van de resultaten te doen, baseren we ons op cijfers van Unibet.

De laatste play-off I plaats is in dat geval voor AA Gent. 70% van de wedders op Unibet zien Gent winnen, terwijl slechts 62% een overwinning voor Racing Genk ziet. In dat geval, gaan de Bufallo's over de Limburgers naar de zesde plaats. 89% ziet ook Anderlecht winnen, maar punten terug pakken op Cercle zit er blijkbaar niet in want 97% ziet ook Club winnen. Onderaan ziet het er goed uit voor OHL. Maar liefst 64% ziet de Leuvenaars winnen en 84% voorspelt een verlies van Waasland-Beveren. In dat geval doen beide ploegen haasje over en blijft OHL in de hoogste afdeling.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.