Veselinovic doet Waasland feesten

MAANDAG, 17 MAART 2014, 14:32 - Goofy

Ons overzicht van verhuurde spelers beginnen we bij Dalibor Veselinović. De spits toonde zich weer belangrijk voor Waasland-Beveren, zij hadden namelijk aan genoeg aan één punt om in eerste klasse te blijven.

Zeven minuten voor rust wist Veselinović de 1-0 op het scorebord te zetten. In de tweede helft werd het wel nog 1-1. "Dit was het belangrijkste doelpunt uit mijn leven", aldus de spits nadien. Hij ziet trouwens een verlengd verblijf in Beveren zitten.

Bij de tegenstander van Anderlecht, Oostende, vonden we twee spelers met een paars-wit tintje terug: Fernando Canesin en Fede Vico. Die laatste kon scoren maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Maar beide spelers toonden zich Anderlecht-waardig en maakte het paars-wit toch soms lastig. Jordan Lukaku was er niet bij, hij blijft sukkelen met een liesblessure. De uitslag kennen we: 4-0 voor Anderlecht.

Mehdi Tarfi zagen we wederom niet in de selectie van Zulte Waregem. Bij Kortrijk viel Michaël Heylen pas in de 83ste minuut in.

Andreas Luckermans kwam vrijdag niet in actie bij Helmond Sport. Hij bleef op de bank tegen Fortuna Sittard (1-1). Feyenoord won met 2-0 van Heerenveen. Samuel Armenteros mocht een klein kwartier voor tijd invallen.

Nathan Kabasele laat zich tegenwoordig positief opmerken bij De Graafschap en heeft de weg naar de goal gevonden. vrijdag kon hij tegen SC Telstar in de 50ste minuut de 1-0 op het scorebord plaatsen. Zijn ploeg won uiteindelijk met 2-0.