Hasi blikt vooruit op topper tegen Standard

VRIJDAG, 28 MAART 2014, 19:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag om 18 uur wordt er in Sclessin afgetrapt voor het duel Standard - Anderlecht. Besnik Hasi blikte vandaag in de wekelijkse persconferentie vooruit op deze wedstrijd. Hij bevestigde ook dat Suarez niet meer in actie komt.


Met Hasi als trainer kwam ook het systeem met de boetes terug. "De spelers dachten misschien omdat er geen boetes waren dat ze te laat mochten aankomen. Wel ik geef geen cijfers maar verschillenden hebben al een boete gekregen."

Wat betreft het duel tegen Standard laat de trainer niet in zijn kaarten kijken. "Ik weet niet of beginnen tegen Standard een voordeel of nadeel is. Wat ik wel weet is dat de overwinning tegen Oostende een klik gegeven heeft. De jongens geloven in mijn manier van werken. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden maar we hebben zeker kans."

"We gaan alvast voor de overwinning. Ik verkies natuurlijk een goed resultaat zondag, je zal me niet horen verklaren dat ik tevreden ben met een punt."

Ook kon Hasi nogmaals bevestigen dat Matias Suarez niet meer in actie komt, ook al hoopte de Argentijn van wel. "Hij mag de hoop hebben en dat is positief maar neen, hij speelt niet meer dit seizoen. Ik reken pas op hem bij de aanvang van de stage. Ik wil absoluut geen risico nemen", besluit Hasi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.