Reacties Praet, Hasi en Deschacht

MAANDAG, 31 MAART 2014, 07:34 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De spelers als coach waren na de 1-0 nederlaag duidelijk teleurgesteld. "Het is een ware ontgoocheling", aldus Besnik Hasi. "We hebben het vergeten af te maken want de kansen waren er wel degelijk."


"Tijdens de eerste helft speelden we te vaak te lange ballen en gebruikten we niet de ruimte die beschikbaar was. Maar het is nog niet gedaan al zal de volgende wedstrijd niet makkelijk worden door de druk die er nu ontstaan is. Maar we kunnen niet anders dan winnen van Brugge", aldus Hasi.

Dennis Praet ziet het minder rooskleuring is. "Het wordt nu wel heel moeilijk", aldus de Leuvenaar. "In de tweede helft waren we beter. Maar Standaard wist te scoren tijdens een verslapping van de concentratie. Het is spijtig dat we hier verloren hebben want nu wordt het heel moeilijk om de titel nog te halen."

Olivier Deschacht heeft wel nog hoop. "De strijd is nog niet voorbij", aldus de verdediger. "Wij creëerden meer kansen dan zij maar ze wisten wel te scoren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.