Mitrovic: "En Real? Willen die me niet?"

DONDERDAG, 3 APRIL 2014, 11:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aleksandar Mitrovic heeft een interview gegeven aan het Servische Mozzart Sport. Hij sprak er onder meer over zijn eerste jaar bij Anderlecht, de kritiek die hij krijgt en de vermeende interesse van diverse topclubs.


"Dertien doelpunten tot nu toe is niet slecht voor mijn eerste seizoen", vindt Mitrovic. "Maar ik moet meer kunnen. Tijdens de play-offs wil ik tonen dat ik meer ben dan enkel een goalgetter. Het gaat trouwens hard voor mij, in september pas wordt ik twintig jaar. Het is onvoorstelbaar wat ik het voorbije anderhalf jaar heb meegemaakt."

Ondanks zijn doelpunten krijgt Mitrovic ook geregeld kritiek te slikken. Hugo Broos en Mbo Mpenza zijn twee van de criticasters. "Hoe heet die? Hugo Broos? Mocht hij een goede coach zijn, dan zou hij niet zonder club zitten. En Mpenza heeft in zijn hele carrière waarschijnlijk zo vaak gescoord als ik in één seizoen", klinkt het vinnig.

In het buitenland krijgt Mitrovic wel veel lof. Zijn naam duikt steevast op in lijstjes met talenten voor de toekomst en diverse topclubs zouden hem van nabij volgen. "En Real Madrid, volgen die mij niet", lacht Mitrovic met de vermeende interesse van onder meer Milan, Bayern, Dortmund en Porto. "Ach serieus, die geruchten brengen me niet uit mijn evenwicht. Eigenlijk interesseren ze me zelfs niet. Ik probeer enkel voor te zorgen dat in de toekomst deze clubs zich ook officieel voor me melden."



anderlecht-online forum