Hasi: "We moeten winnen, zo simpel is het."

ZATERDAG, 5 APRIL 2014, 10:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag staat er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma, en dat is dan misschien nog zacht uitgedrukt. Na het verlies van Standard gisteren op Zulte Waregem liggen de kaarten namelijk ineens helemaal anders.


2-0 werd het aan de Gaverbeek en zo heet Zulte Waregem nu vier punten voorsprong op Anderlecht. Morgen tegen Club Brugge moet er dus gewonnen worden tegen Club wil het die voorsprong niet groter laten worden. Maar ook, wint Brugge dan wippen ze over Standard.

Besnik Hasi weet alvast wat er in het Constant Vanden Stock-stadion gedaan moet worden: winnen. De laatste zege van Club Brugge in het Astridpark dateert wel al van 15 jaar geleden, van 9 september 1998 om precies te zijn.

"Ik wil zeggen dat Standard en Club Brugge iets verder staan dan wij in hun groei als ploeg, maar wij hebben ook de kwaliteiten", aldus Hasi gisteren op de persconferentie. "We hebben Club thuis al geklopt dus ... . Maar we moeten winnen, zo simpel is het."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.