Anderlecht - Club: verzamelde reacties

MAANDAG, 7 APRIL 2014, 07:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de topper waren de reacties in het Brusselse kamp natuurlijk allemaal positief. Zo ook bij Bram Nuytinck die onder Besnik Hasi terug een vaste waarde geworden is in het elftal. "We wisten dat we het konden", aldus Nuytinck.


"In de eerste helft spelen we voluit, we geven gas, we zetten goed druk. Dan scoor je drie keer en dan is de wedstrijd afgelopen. Dat de tweede helft dan minder is, is normaal denk ik. Van deze trainer krijg ik vertrouwen en dat doet me goed.", besluit de verdediger.

Ook Olivier Deschacht: "Wij alles verdedigers hebben bijna niets moeten doen. Ik dank hiervoor de middenvelders, zij hebben gans de match puik werk geleverd. We speelden gewoonweg in een zetel. Er was constant druk op de bal, aanvallers die achteruit komen zodat we met 11 verdedigen. Het is een echte teamprestatie. Nu moeten we gewoon rustig blijven, we hebben nog niets bewezen op verplaatsing, we kunnen natuurlijk alleen hopen."

Besnik Hasi: "Ik ben heel tevreden over de geleverde prestatie. We hebben echt als ploeg gespeeld, dit doet echt deugd. Iedereen heeft alles gegeven en dit kunnen we meer doen. Ook dank aan de supporters, die hebben er alles aan gedaan om ons goed te voelen. We moeten die match absoluut winnen om nog iets te betekenen. Dan regent het kansen en vallen er drie doelpunten. De tweede helft hebben we dan gecontroleerd uitgespeeld. Nu moeten we kalm blijven, we hebben nog niets."