Hasi: "Mijn groep is klaar voor Lokeren"

DONDERDAG, 10 APRIL 2014, 17:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn persbabbel aan de vooravond van het duel tegen Lokeren waarschuwt Besnik Hasi voor zelfoverschatting. "Al vaker dit seizoen speelden we na een goede match in het eigen stadion, een mindere op verplaatsing", zo zei hij.


"Na één mooie overwinning mogen we niet te hoog van de toren blazen. We bekijken het nog steeds wedstrijd per wedstrijd, maar ik kan niet ontkennen dat deze overwinning ons geen boost heeft gegeven", toont Hasi vertrouwen.

Toch steekt hij ook een waarschuwende vinger op. Dit kalenderjaar kon Anderlecht nog geen enkele keer winnen op verplaatsing. "Er was geen probleem met motivatie, maar wel met wedstrijdmentaliteit. Sommige wedstrijden werden gewoon te makkelijk opgenomen. Tegen een goede ploeg als Lokeren kan je dat niet maken."

Hasi wist dus waar hij aan moest werken toen hij overnam van John Van den Brom. "e hamert elke week op die grinta. Voor Brugge hebben we vrijdag slecht getraind en dan heb ik de groep toch even toegesproken, op zijn plaats gezet. Tegen een ploeg die in een flow zit, kan je het niet permiteren om zwak te trainen."

Intussen heeft Hasi er alle vertrouwen in dat zijn ploeg morgen kan bevestigen. "Veel spelers zijn tegen Brugge erg diep gegaan. Ik hoop dat ze dit nog eens kunnen en willen tonen. Ik zag deze week alvast een geconcentreerde groep die goed heeft getraind. Mijn ploeg is klaar voor de wedstrijd van morgen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.