Anderlecht 50% minder efficiënt op verplaatsing

VRIJDAG, 11 APRIL 2014, 00:29 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Kan Anderlecht deze avond wel bevestigen op verplaatsing? Lokeren zal in ieder geval sowieso een stugge tegenstander worden. Paars-wit kon dit seizoen de Waaslanders nog niet kloppen (2-3 en 2-1).


Anderlecht verliest op verplaatsing 50% van zijn efficiëntie. De Brusselaars pakten 40 punten op 48 in hun thuiswedstrijden. Op verplaatsing is de balans echter mager: 20 op 48. Is er dan wel reden tot optimisme? Misschien wel. Onder Van den Brom werd er een heel seizoen gezocht achter de meest ideale mix, vooral op het middenveld. Onder Hasi had de ploeg het zelfde probleem op Standard, maar thuis tegen Brugge werd blijkbaar het ideale recept gevonden. Hopelijk blijft de trainer trouw aan dit concept.

De gokkers bij Unibet hebben er alvast vertrouwen in: 92% van de klanten verwacht een uit-overwinning. In dat geval zou paars-wit wel eens derde kunnen staan na dit weekend...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.