Nuytinck: "Dinsdag opnieuw vlammen"

ZATERDAG, 12 APRIL 2014, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Onder Besnik Hasi herleeft Bram Nuytinck. Na de wedstrijd tegen Lokeren was hij zoals steeds zijn spraakvaardige zelve voor de microfoon. "Het was inderdaad niet zo goed, maar deze zege is heel belangrijk."


“Deze zege is heel belangrijk, maar dat wisten we op voorhand al", vertelde Nuytinck bij Sporting Telenet. "We zijn nu aan een betere reeks bezig, ook qua voetbal. We voelen ons goed. Na vorige week was er veel vreugde en dat wilden we voorzetten."

"We hebben niet goed gespeeld, dat weten we zelf ook. De eerste helft was niet goed en in de tweede helft hadden we wat geluk, maar dat soort dingen moet je hebben. In het begin van het seizoen hadden we dat niet en nu wel. Daar mogen we blij mee zijn, net als met deze drie punten.”

Door deze overwinning zet Anderlecht druk op Standard, Club Brugge en Zulte Waregem. “Dat wisten we. Alles staat nu dicht bij elkaar, maar dit is mooi. Nu kunnen we kijken wat de rest doet en dan kunnen we dinsdag weer vlammen. Dan moeten we het weer laten zien in eigen huis. Ik hoop dat alle supporters komen en ons aanmoedigen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.