Dallas Cup: Anderlecht speelt 1-1 gelijk

ZONDAG, 13 APRIL 2014, 18:16 - Michaël

De U19 namen het zondagavond in de Dr. Pepper Dallas Cup op tegen LA Galaxy. In de hun eerste groepswedstrijd wist Anderlecht een 1-0 achterstand nog om te buigen in een 1-1 gelijkspel. Het was Andy Kawaya die scoorde.

Normaal gezien begon de wedstrijd om 18.30 uur onze tijd, maar door slechte weersomstandigheden werd het duel later afgetrapt. De aftrap was omstreeks 20.00 uur onze tijd.

LA Galaxy kwam in de 23e minuut op voorsprong via Bradford Jamieson. Galaxy kwam ook dicht bij de 2-0, maar de bal van Jack McBean belandde op de paal.
In de tweede helft scoorde Andy Kawaya de gelijkmaker. Aan de 1-1 veranderde niets meer, ook niet met de twee minuten extra tijd.

Morgen om 21 uur onze tijd neemt Anderlecht het op tegen Deportivo Guadalajara. Binnen de groep van Anderlecht is alles nog mogelijk want ook in de andere partij bleef het 1-1.