Hasi: "Supporters mogen dromen, wij niet"

DINSDAG, 15 APRIL 2014, 09:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na twee zeges doet Anderlecht weer helemaal mee voor de landstitel. Besnik Hasi predikt echter kalmte. "We komen van ver. Onze supporters mogen dromen van de titel, wij als ploeg moeten realistisch blijven."


"Momenteel staan we derde, nergens dus", zo vertelde hij gisteren op zijn persconferentie. "We zijn een ploeg in opbouw. Tijdens de eerste helft in Lokeren speelden we niet goed en dan zag je dat de ploeg zichzelf niet kon corrigeren. Pas na de rust, toen ik had bijgestuurd, liep het beter."

Als Anderlecht echt wil meedoen voor de titel, moet er ook vanavond gewonnen worden. "Je moet thuis alles winnen dan", weet Hasi. "Met de steun van onze supporters kunnen we steeds meer. Maar het kan elke week veranderen en dus is het te vroeg om over de titel te spreken. Voorlopig ben ik dus niet bezig met Standard, Club Brugge of eender wie."

Ook Zulte Waregem rekent Hasi bij de titelfavorieten. "Het is een leuke ploeg met een stabiele defensie. Het vertrek van spelers als Malanda, Habibou of Delaplace en de blesesure van Leye hebben ze prima opgevangen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.