Hasi: "Verloren punten nu goedmaken"

MAANDAG, 21 APRIL 2014, 16:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na het gelijkspel van Club Brugge en Standard kan Anderlecht straks tegen Genk een uitstekende zaak doen. Besnik Hasi gaat met vertrouwen naar Limburg. "Als we de lijn van de voorbije weken doortrekken, heb ik er een goed oog in."


"Tegen Zulte Waregem konden we de drie punten helaas niet thuishouden. Die verloren punten moeten we nu goedmaken", aldus Hasi. "Gelukkig kan ik weer rekenen op Anthony Vanden Borre en Dennis Praet. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd. Tot aan de rode kaart zag in in Brugge het Genk van voor de crisis."

Normaliter start Hasi in Genk gewoon met Aleksandar Mitrovic in de spits. Afgelopen week had diens manager Nenad Jestrovic nog kritiek dat Hasi de Serviër zo vaak vroegtijdig naar de kant haalt. "Iedereen vergeet dat Aleksandar afgelopen zomer amper rust heeft gehad. Hij kwam hier toe met erg veel druk en speelde bijna alles. Ik wil hem graag tot het einde erbij hebben. Als ik zie dat hij er na een dik uur door zit, wil ik geen risico nemen."anderlecht-online forum