Doelpuntenfestival bij elites

ZONDAG, 27 APRIL 2014, 12:23 - Michaël

De elites kwamen zaterdag in actie tegen Waasland-Beveren en opnieuw werd het een doelpuntenfestival. Buiten de U15 - die het in de tweede helft lieten afweten - konden alle Anderlecht-ploegen hun match winnen.

In totaal scoorde paars-wit 24 doelpunten en kreeg het er zeven binnen waarvan drie bij de U15.

Resultaten op verplaatsing:
U19: Waasland-Beveren – RSCA: 2 – 4 (Samy Bourard, Mohcine Zoubeir 2x en Glenn Leemans )
U17: Waasland-Beveren – RSCA: 1 – 5 (Sarkic Oliver 3x en Frank Mikal 2x)
U14: Waasland-Beveren – RSCA: 0 – 4
U13: Waasland-Beveren – RSCA: 1 – 5

De U17 kunnen volgende week kampioen worden indien ze minstens één punt halen op Genk, de tweede in het klassement.

Resultaten in Neerpede: U15 en U16

De U15 bleven op een 3-3 steken maar ze hadden dan ook een drukke periode achter de rug met het Paastornooi in Oostende en daarna nog een tornooi met de nationale U15. De coach liet Milan Corryn, Franco Antonucci, Michiel De Looze, Daam Foulon en Medard Rolfes rusten. Ook moet Stéphane Stassin Alexis Saelemaekers voor een tijdje missen wegens blessure. De jonge speler liep die op tijdens het Paastornooi in Oostende.

Bij de rust stond het nochtans 3-0 voor paars-wit. Sljuka wist de 1-0 op het scorebord te zetten na een assist van Ndayishimiye. Diezelfde Ndayishimiye was daarna goed voor twee pareltjes waaronder een vrije trap vanop 25 meter.

In de tweede helft liep het dan helemaal mis dit doordat de ploeg nonchalant ging spelen. Op minder dan 10 minuten tijd kregen ze drie doelpunten tegen.

Opstelling: De Nayer, Krabbendam, El Kababri, Delcroix, Van Schepdael, Sambi Lokonga, Dewaele (c), Bourard, Ndayishimiye, Van Keilegom et Sljuka.

Ingebracht: Balikwiha, Mosquato, ?

Doelpunten: 1-0 : Sljuka, 2-0 : Ndayishimiye, 3-0 : Ndayishimiye, 3-1 : X, 3-2 : X, 3-3 : X.

De U16 konden wel winnen, dit met 3-0 dankzij Azevedo, Sampaoli en Benamar.

Opstelling: Svilar, Walsh, Bornauw, Van der Heyden, Van Remoortel, Meddour, Sampaoli, Nostlinger, Benamar, Eyenga Lokilo et Azevedo.

Ingebracht: De Doncker, Donkor et Francotte

Doelpunten: 1-0 : Azevedo, 2-0 : Sampaoli, 3-0 : Benamar

Met dank aan onze man ter plaatse: DavidBXL