Anderlecht blijft meestrijden om titel

ZONDAG, 27 APRIL 2014, 20:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het is Anderlecht dan toch gelukt te winnen van Standard, ook al zag het er in de eerst helft slecht uit. Maar een doelpunt van Mbemba en daarna Mitrovic zorgde voor de 2-1 overwinning.


Besnik Hasi startte met zijn vertrouwde elftal maar toch lukte het paars-wit niet om goed voetbal te brengen. Anderlecht dwong amper kansen af en wat het nog erger maakte is dat een bal van Chancel Mbemba in eigen doel belandde.

In de tweede helft ging het gelukkig veel beter en zagen we een Anderlecht dat voetbal bracht. Dat resulteerde in de gelijkmaker. Mbemba zette zijn scheve schaats recht: 1-1.

Beide ploegen creëerden kansen maar het was uiteindelijk Mitrovic die de 2-1 eindstand op het scorebord kon zetten. Anderlecht heeft zo 39 punten en wipt over Zulte Waregem naar de derde plek. Club Brugge is leider met 42 punten, Standard volgt met 40 punten.

Score: 2-1
Goal(s): 28' Mbemba 0-1, 52' Mbemba 1-1, 78' Mitrovic 2-1

RSC Anderlecht:Proto, Vanden Borre, Mbemba, Nuytinck, Deschacht, Praet (75' Bruno), Kouyate, Tielemans, Najar (86' Gillet), Cyriac (84' Acheampong), Mitrovic
Standard:Kawashima, Opare, Kanu, Ciman, Van Damme, Carcela (79' Mujangi Bia), Vainqueur, Buyens (69' Cissé), Mpoku, De Camargo (71' Ezekiel), Batshuayi

Geel: Buyens, Vanden Borre, Kanu, Proto, Mpoku
Rood: /

Scheidsrechter: Luc Wouters
Stadion: Constant Vanden Stock



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.