Verzamelde reacties Anderlecht - Standard

MAANDAG, 28 APRIL 2014, 07:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De eerste helft was slecht, daar is iedereen het wel eens over, zo ook Besnik Hasi. "We hebben in de eerste helft gewoonweg niet gespeeld. Je ziet dat we tegenover Standard minder ervaring hebben in dergelijke wedstrijden."


"We waren te braaf in de duels, maar toen hebben we gezegd 'we hebben nog drie kwartier'. In de tweede helft kwam Tielemans meer aan de bal en ook Praet kwam terug in de wedstrijd en dat zijn de mannen die je aan de bal wil hebben. In de tweede helft bestond er maar één ploeg en dat was Anderlecht."

Ook Olivier Deschacht deelt die mening. "De eerste helft was wat minder, in de tweede helft stonden we er. Dit is een collectieve overwinning, en daar moeten we het van hebben, onze collectiviteit. Want individueel missen we die touch om kansen om te zetten in doelpunten."

"De trainer bleef heel positief tijdens de rust, hij vond ons niet goed spelen, we kwamen te laat, ... . Hij is ons vertrouwen blijven geven en dan zie je dat we toch in staat zijn een verlies om te buigen naar winst", aldus Deschacht.anderlecht-online forum