"Te snel naar naar Chelsea gegaan"

WOENSDAG, 30 APRIL 2014, 10:59 - jds93
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku mag nu dan wel succesvol zijn bij het Engelse Everton, toch meent hij dat hij te snel zijn overstap gemaakt heeft naar de Premier League. Dat is alvast zijn boodschap in de eerst aflevering van 'Rode Helden'.


Op 17-jarige leeftijd trok Romelu Lukaku de deur van het Constant Vanden Stockstadion reeds achter zich toe. Te vroeg, zo zegt de spits nu zelf. Het eerste jaar bij Chelsea speelde Lukaku steeds bij de beloften. Een zware aanpassing. Hij was gewoon voor 20.000 mensen te voetballen. De beloften echter kunnen maar op weinig interesse rekenen en Lukaku had het daar behoorlijk moeilijk mee.

Maar het gebrek aan toeschouwers was niet het enige probleem. Romelu Lukaku had graag samen met zijn broer Jordan in het A-elftal van Anderlecht gespeeld. Een jaar na zijn overstap naar Chelsea vervoegde jongere broer Jordan echter de paars-witte gelederen in het eerste elftal. Ook voor het vervullen van die droom kwam zijn overstap er dus te vroeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.