Van Holsbeeck: "De druk ligt bij Club Brugge"

DONDERDAG, 1 MEI 2014, 14:04 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft van de vrije dag op 1 mei gebruik gemaakt om de supporters nog eens te verwennen met een open training. Afwezige was Gohi Bi Zoro Cyriac, de spits is ziek. Of hij Club Brugge haalt is nog niet geweten.


Herman Van Holsbeeck legde ook enkele interviews af, zo onder meer aan de RTBF. De manager gaf meer uitleg over het contract van Besnik Hasi en over de topper tegen Club Brugge nu zondag.

"De contractverlenging aankondigen voor de wedstrijd tegen Brugge is om aan te geven dat de club gelooft dat dit de juiste man op de juiste plaats is", aldus de manager. "Of we nu het kampioenschap eindigen als eerste of vierde zal hier niets aan veranderen. Hasi zal de komende twee seizoen coach zijn van Anderlecht, we willen laten zien dat hij de baas is."

Toch lagen er ook kapers op de kust, zo laat Van Holsbeeck verstaan tegenover VTM. "Iedereen in België die het voetbal volgt kent de kwaliteiten van Besnik Hasi als trainer. Zo trok KV Mechelen in januari aan zijn mouwen en ook nog enkele andere ploegen hielden hem nauwlettend in de gaten."

Voor de wedstrijd zondag legt Van Holsbeeck alvast de druk bij de tegenstander want "dit seizoen is het een overgangsjaar voor Anderlecht, dus de druk ligt volledig bij Club Brugge."

"Als Anderlecht dit seizoen toch kampioen wordt is de het de concurrentie die zich ongerust moet maken", besluit de manager.

Een interview met Herman Van Holsbeeck en enkele beelden van de open training zijn hier te bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.