Verslag open training (foto's)

DONDERDAG, 1 MEI 2014, 16:03 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Onder een prachtig zonnetje vond er om 10.30 uur een open training plaats in het Constant Vanden Stock-stadion. Twee spelers waren afwezig: Cyriac wegens ziekte en Suarez, die nog steeds aan het revalideren is.

Leander Dendoncker en Samuel Bastien mochten met de A-kern meetrainen en genieten van de sfeer die er in het stadion gemaakt werd.
De spelers moesten 90 minuten lang aan de bak maar Besnik Hasi aarzelde niet om de oefeningen of wedstrijdjes stil te leggen om opmerkingen of raad te geven.

Enig minpuntje, na de training trokken de speler samen terug naar de kleedkamer. Enkel Olivier Deschacht, Bram Nuytinck, Cheikou Kouyate en Frank Acheampong maakten tijd vrij voor de fans om handtekeningen uit te delen en samen op de foto te staan.

Al de foto's van de open training zijn beschikbaar op flickr.com/photos/anderlechtonline. Met dank Purpleketje Patrick, onze reporter ter plaatse!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.