Overzicht verhuurde spelers: assists Kabasele

ZONDAG, 4 MEI 2014, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In wat voor velen de laatste speeldag van het seizoen was, kwamen niet veel verhuurde spelers in actie. Voor Nathan Kabasele staat er wel nog wat op het spel en de spits was vrijdag opnieuw beslissend voor De Graafschap.


De Graafschap won de terugwedstrijd in de eerste ronde van de play-offs met 3-1 tegen Fortuna Sittard. Kabasele gaf de assist voor het tweede en derde doelpunt. In de heenmatch, die De Graafschap met 1-4 won, had hij nog twee keer gescoord. In de volgende ronde neemt De Graafschap het op tegen RKC. Overleeft De Graafschap ronde twee én drie, dan promoveert het naar de Eredivisie.

Michaël Heylen zat een schorsingsdag uit en zag hoe zijn Kortrijk zich plaatste voor de finale van Play-Off 2. Daar wacht KV Oostende, dat Fernando Canesin en Fede Vico rust gunde tegen Waasland-Beveren. Beiden bleven negentig minuten op de bank.

Bij Zulte Waregem zat Medhi Tarfi voor het eerst sinds lang nog eens op de bank.

Jordan Lukaku (Oostende, blessure), Dalibor Veselinovic (Waasland-Beveren, blessure) en Samuel Armenteros (Feyenoord) stonden niet op het wedstrijdblad. Voor Andreas Luckermans (Helmond) zit het seizoen erop sinds vorige week.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.