Samenwerking tussen SNBA et RSCA? - update -

ZATERDAG, 20 SEPTEMBER 2003, 12:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In navolging van de Engelse club Newcastle United ziet Anderlecht het ook wel zitten om een akkoord af te sluiten met SNBA. Het akkoord tussen SNBA en Newcastle komt neer op een ruilsysteem.

Zo krijgt Newcastle een aantal gratis tickets voor vuchten van SNBA. De carrier krijgt in ruil twee grote reclamepanelen naast het groene tapijt. Ook krijgt de directie van SNBA een aantal busines-seats ter beschikking. Ze kan dus zichzelf of interessante klanten uitnodigen voor een topmatch. "Een zeer interessante formule", meldt Herman van Holsbeeck, manager van RSC Anderlecht. "Dit is een echte win-winsituatie. Wij spelen de Champions League. Met zo'n akkoord kunnen we niet alleen onze mensen goedkoop vervoeren. We kunnen ook onze grote klanten uitnodigen voor een buitenlandse topper." Daarom denkt Herman Van Holsbeeck er aan om ook onderhandelingen te starten met SN Brussels Airlines.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.