"Mitrovic weende tijdens de rust"

MAANDAG, 5 MEI 2014, 11:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lang leek het erop dat Aleksandar Mitrovic door zijn rode kaart Anderlecht uit de titelrace zou duwen. Gelukkig voor hem pakten zijn maats alsnog de overwinning en dus werd diens domme reactie bedekt met de mantel der liefde.


Het is opvallend dat geen enkele Anderlecht-speler Mitrovic de mantel uitveegde voor zijn rode kaart. "Ik weet niet wat er precies gebeurd is, maar tijdens de rust zag ik Aleksandar wenen", vertelde Anthony Vanden Borre. "Het is een jongen van 19, maar voor je hem aan het huilen brengt. Er moet iets gebeurd zijn. Maar goed, hij is jong en kan hier enkel uit leren."

Massimo Bruno was vooral erg hard voor Bjorn Engels, die het slim speelde en Mitrovic de kaart aannaaide. "Engels ging als een meisje tegen de grond, hé. Ik denk dat de televisiebeelden wel zullen aantonen dat er eigenlijk niets aan de hand was."

De rode kaart zorgde er wel voor de tien overige Anderlecht-spelers als één blok gingen vechten voor hun team. "Tijdens de rust bood Aleksandar zijn excuses aan en dat gaf ons de kracht om ervoor te gaan", aldus Chancel Mbemba.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.