Grégoire: "Bij Anderlecht blijven is uitgesloten"

WOENSDAG, 15 JUNI 2005, 09:45 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

Christophe Grégoire zal volgend seizoen niet meer voor Anderlecht voetballen. Dat is voor de speler zelf een uitgemaakte zaak. Vraag is dan waar hij naartoe zal trekken.


Grégoire kwam enkele maanden geleden pas van Moeskroen naar Anderlecht maar zal de Brusselse club nu al verlaten. "Bij Anderlecht blijven, is uitgesloten. Trainer Vercauteren heeft duidelijk gemaakt dat hij niet meer op mij rekent", aldus Grégoire.

Moeskroen
Moeskroen wilde Grégoire graag terug overnemen van Anderlecht, maar dat ziet hijzelf niet zitten. "Een terugkeer naar Moeskroen zie ik niet zitten", zegt Grégoire.

AA Gent
Voor een transfer naar AA Gent staat Grégoire wel open. "Het lijkt een goede club en ik ken en waardeer hun trainer."

RC Genk
Genk is nog niet zeker of Koen Daerden volgend seizoen nog in het Fenixstadion zal spelen. Indien Daerden vertrekt, liet Hugo Broos al weten dat hij Grégoire graag als vervanger zou inlijven.

Buitenland
Grégoire zelf zou het liefst van al aan een buitenlands avontuur beginnen. "Liefst zou ik België verlaten. Ik onderhandel momenteel met enkele Franse eersteklassers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.